Arkas Otomotiv’e Yeni Marka: Subaru

Bu haber 20 Nisan 2020 - 5:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.


Türkiye’de dört farklı şehirde beş otomobil markasının satış, servis ve ikinci el faaliyetlerini başarıyla sürdüren Arkas Otomotiv, Subaru ile büyümeye devam ediyor.
Sürekli büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen çok markalı Arkas Otomotiv yeni bir markayı daha bünyesine katmanın heyecanı ve haklı gururunu yaşıyor. 70 yıllık geçmişe sahip Japon otomobil üreticisi Subaru, Arkas Otomotiv’in bayilik portföyüne dahil olan en yeni marka oldu.
Marka DNA’sına kazınmış olan ve onu rakiplerinden farklılaştıran Boxer Motor’dan 52 yıldır, Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi’nden ise 46 yıldır vazgeçmeyen, tamamen kendi geliştirdiği Yeni Global Platform ile tarihindeki en önemli değişimlerden birini başlatan Japon otomobil üreticisi Subaru’nun XV, Forester e-BOXER ve BRZ modelleri İzmir Gaziemir’deki Arkas Otomotiv showroomunda meraklılarının beğenisine sunulmaya başlandı.
Türkiye’de Bayraktar Grubu distribütörlüğünde faaliyet gösteren Subaru’nun Genel Müdürü Halil Karagülle, markanın İzmir’deki Yetkili Satıcılık ve Servis hizmetlerinin Arkas Otomotiv tarafından üstlenilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi: “Markamızın satış ve satış sonrası hizmetlerini Arkas Otomotiv’e emanet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İzmir Gaziemir ve Karşıyaka şubelerinde faaliyete geçen Subaru satış ve servis hizmetlerinin Arkas Otomotiv gibi köklü ve tecrübeli bir grup tarafından yürütülmesinin, müşterilerimize sunmayı vaat ettiğimiz güven ve gönül rahatlığını eksiksiz sağlayacağına gönülden inanıyorum. “
Önceliklerinin Subaru markasını İzmir’de en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Arkas Otomotiv Şube Müdürü Serkan Şarlı “Subaru bayisi olarak yeni shomroomumuzda hizmet vermeye başlamış olup, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve üstün hizmet anlayışıyla otomotiv sektörüne yön vermeye devam edeceğiz” dedi.
Arkas Otomotiv’in uzun yıllara dayanan müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışının, Subaru markasının, müşterisinin keyif ve iç huzurunu ön plana alan felsefesiyle birleşmesi, İzmir ve Ege bölgesinin satış ve servis taleplerinin en yüksek kaliteyle karşılanmasını sağlayacak.
Meraklıları için bir not: Subaru XV Nisan ayına özel 253.000 TL’den başlayan fiyatı ve 48 ay %1.03 faizli kredi seçenekleri ile Arkas Otomotiv’de.