DKV’NİN BALKANLARDAKİ HİZMETLERİ BÜYÜYOR

Bu haber 15 Ağustos 2020 - 6:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DKV’NİN BALKANLARDAKİ
HİZMETLERİ BÜYÜYOR

Mobilite hizmetleri sunan DKV Euro Service, SV Transportservice (SVTS) şirketini satın alarak, Balkanlarda nakliyecilere sunduğu yakıt, geçiş ücreti ve geri ödeme hizmetlerini daha da güçlendirdi.
İstanbul, 11.08.2020. Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmetinde lider olan mobilite hizmetleri sunucusu DKV Euro Service, merkezi St. Martin’de bulunan Avusturya şirketi SV Transportservice GmbH’i (SVTS) satın aldı. SVTS, Balkanlardaki nakliye şirketleri için yakıt kartları, geçiş ücretleri ve KDV iadeleri işlerinde uzmanlığıyla biliniyor.
DKV Euro Service CEO’su Marco van Kalleveen satın almayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “SVTS 2010 yılında girişimci Slavica Vranjković tarafından kuruldu. Onun müşterileriyle ilgilenirken gösterdiği özen gerçekten ilham verici. DKV olarak müşterilerimize Balkanlarda sunduğumuz yenilikçi ve yüksek kaliteli hizmetleri SVTS ile birlikte büyütmüş olmaktan mutluyuz. Bu satın alma ile birlikte SVTS müşterileri de daha geniş, yenilikçi ve entegre edilmiş hizmet portföyümüzden yararlanma olanağı bulacaklar.”
DKV, son on iki ay içinde beşinci satın almasını yaparak, büyüme stratejisini istikrarlı bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyor.

DKV Euro Service hakkında: DKV Euro Service Avrupa caddelerinde taşımacılık sektörüne yönelik nakitsiz yol yardım hizmeti alanında piyasa lideridir. Şirket yakıt ve servis kartı DKV CARD ve tamamlayıcı hizmetlerle ticari filoların optimize edilmesine ve yönetilmesine yönelik, günlük işlere uygun bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Avrupa, Rusya, Gürcistan ve Fas dahil 43 ülkede bulunan 100.000’i aşkın kabul noktası ile sektörün en büyük tedarik ağını sunan DKV Euro Service, taşımacılık şirketlerinin uygun fiyatlı yakıt almalarına, hareket halinde kalmalarına ve daha verimli
çalışmalarına yardım eder.
DKV Euro Service bir DKV MOBILITY SERVICES Grup şirketidir. DKV MOBILITY SERVICES, Avrupa çapında 1.000’den fazla çalışan istihdam etmektedir.