GEFCO, SATIŞ VE İLETİŞİM ÖDÜLLERİ 2018 GLADYATÖRLERİ’NİN SPONSORLARI ARASINDA

Bu haber 15 Ocak 2019 - 22:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.
GEFCO, SATIŞ VE İLETİŞİM ÖDÜLLERİ

2018 GLADYATÖRLERİ’NİN SPONSORLARI ARASINDA

Tedarik zinciri hizmetlerinin global hizmet sağlayıcısı ve otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri olan GEFCO Grubu, 04 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenen ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nin kesintisiz olarak 9. defa sponsorlar arasında yer aldı.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’deki en iyi lojistik sağlayıcılarından biri olan ve Bitmiş Araç Lojistiği uzmanı GEFCO, otomotiv sektörünün bu önemli gecesinde sponsorlar arasında yer aldı.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’deki en iyi lojistik sağlayıcılarından biri olan ve Bitmiş Araç Lojistiği uzmanı GEFCO, 2002 senesinde Türkiye’ye geldiğinden beri Bitmiş Araç Lojistiği ve dağıtımı ile ilgili uluslararası ve yurtiçi taşımacılık, özel lojistik çözümleri ve stok sahası gibi hizmetleri kapsamlı olarak sunmak için uzmanlığını ortaya koyan GEFCO Türkiye, otomotiv sektörünün bu önemli gecesinde sponsorlar arasında yer aldı.

Sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Denis Renard da gecede bir ödül verdi. İletişim Ödülleri kategorisinde Yılın Gazete Uygulaması dalında birinci olan Renault markasına ödülü GEFCO Türkiye tarafından verildi.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Denis Renard otomotiv sektörünün “en”lerinin belirlendiği bu geceye GEFCO olarak katılmaktan memnuniyet duyduklarını iletti. Sayın Renard konu ile ilgili “GEFCO olarak otomotiv sektörünün her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Örneğin, 2018’de inovasyona yönelik stratejilerimizi artırdık ve yeni fikirler bulmak ve teşvik etmek için özel bir İnovasyon Laboratuarı kurduk. Bu laboratuardan çıkan, müşterilerin araçlarının kapıdan kapıya nakliyesini organize eden bir akıllı telefon uygulaması olan My Car Is There (Arabam Orada) sayesinde; 2018 Avrupa Otomotiv Lojistiği Konferansı’nda ‘İnovasyon Lideri’ ödülünü aldık. “ diye belirtti.

GEFCO HAKKINDA

Otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri olan GEFCO Grubu karmaşık tedarik zinciri çözümlerinde dünyanın en iyi 10 firması arasında yer alıyor. Ortaklarıyla uzun süreli iş birliğinin büyümenin anahtarı olduğuna inanan GEFCO, Otomotiv sektöründe 69 yıllık uzmanlık ve güçlü bir mirasa dayanan kompleks tedarik zincirleri için akıllı ve esnek çözümler tasarlıyor. 47 ülkede mevcut olan firma, 300’ün üzerinde destinasyona sahip. Dünya çapında 13 bin kişiyi istihdam eden GEFCO, 2017 yılını 4.4 milyar Euro ciroyla kapattı.