Duygulara Dokunmanın En Etkili Yolunu Keşfedin

Bu haber 21 Ocak 2019 - 9:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Graf von Faber-Castell Heritage Serisi ile

Duygulara Dokunmanın En Etkili Yolunu Keşfedin

Hisleri zerafetle birleştiren Graf von Faber-Castell Heritage serisi, sevginin gücünden ilham alarak tasarlanan zarif yapısı ve göz alıcı duruşuyla Sevgililer Günü’nü özel kılıyor

Çağdaş yaşamın ön saflarında yer alan modern teknolojiyle, hızlı bir metnin veya e-postanın kolaylığı tercih edilerek, duygular çoğu zaman göz ardı edilebiliyor.

Oysaki duyguları kağıda dökmek sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstermek için size en güzel fırsatı sunuyor. Yapılan araştırmalara göre, Sevgililer Günü’nde hediye alımlarında her sene düşüşler gözlemleniyor. Alınan hediyenin maddi değerinden çok bıraktığı duygusal etki ve farklılaşma ön planda tutuluyor.

Influence Central’ın kadınlar özelinde yaptığı son araştırmaya göre ise kadınların yaklaşık yüzde 70’i, Sevgililer Günü’nünde duygularına temas eden hediyelerin kendilerini daha fazla mutlu ettiğini ifade ediyor.

Hediye kavramı herkes için ayrı bir öneme sahip olsa da duygusal olarak etki bırakmak artık daha fazla ön plana çıkıyor. Duyguları aktarmanın en içten ve etkili yöntemi olan yazı kültürünün vazgeçilmez markası Faber-Castell, bir aşk hikayesinden doğan Graf von Faber-Castell Heritage serisi ile sevginizi sonsuza taşıyor.

Aşkla tasarlanan özel seri: Graf von Faber-Castell Heritage

Faber-Castell, 250 yıllık tarihindeki nostaljik aşk hikayesinden ilham alarak Graf von Faber-Castell Heritage serisini yarattı. Ottilie von Faber ve Alexander zu Castell-Rüdenhausen çiftinin markaya bugünkü adını veren evlilik kararı, en önemli imzayı atarak hayatlarını birleştirecek çiftler için sonsuz aşkın esin kaynağı oluyor.

Graf von Faber-Castell Heritage serisi Alexander ve Ottilie dolma kalemler, çiftin aydınlık ve zevkli kişiliklerini, incecik işlenmiş yeşil ve menekşe moru renkli gövdeyle buluşturuyor. Almanya’da el işçiliği ile sınırlı sayıda üretilen kalemler, duygularınızı en etkili şekilde kağıda dökmenizi sağlıyor.

Dolma kalemler, gümüş parçaları ve el oymalı 18 karat çift renkli altın yazı ucu ile en iyi malzemeleri bir araya getiriyor ve sanatkârca bir sentez yaratıyor. Heritage serisinin çifte tırtıkla süslenen oluklu kapaklarının ucu, som gümüşten oluşuyor ve kapağın tepesine çiftinin isimlerinin baş harfleri olan A, O, F ve C harfleri telkâri tekniğiyle işleniyor.

Siz de bu Sevgililer Günü’nde sevgilinize ne alırsanız alın, hatta hiçbir şey almasanız bile sıcak notunuzu kendi el yazınızla tamamlayın.

Seri hakkında daha fazla bilgi için https://www.graf-von-faber-castell.com.tr/yazim-gerecleri/limited-edition/heritage adresini ziyaret edebilirsiniz.

***

Adel Kalemcilik hakkında:

Türkiye’de kırtasiye denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1969’da İstanbul-Kartal’daki üretim tesisinin açılışıyla faaliyete geçti. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 1996 yılında Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Adel , dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile kuruluşundan bu yana sürdürdüğü işbirliğini 1995 yılında ortaklıkla pekiştirdi. Adel, bu ortaklığın gücü ile Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Temmuz 2015’de Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik, 4.500’e yakın ürün çeşidi ile Türkiye’de üretilen ve ithal edilen Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Adeland, Atlas ve Max markalarının pazarlama ve satışını gerçekleştiriyor. Perakende sektöründeki deneyimi ve geniş bayi ağıyla 2015 yılında oyuncak sektörüne giren Adel,iki yıldan fazla süren yapılan titiz çalışmalar ve pazar araştırmaları sonucunda, kendi yarattığı Adeland markası dışında Auldey, Lotus, WOW ve NICI gibi dünyanın önde gelen markaları bu yeni kulvarda hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Özünde barındırdığı “iyilik” değerini benimseyerek eğitimin ve eğitimde yaratıcılığın en büyük destekçisi olan Adel Kalemcilik, eğitim, sanat ve spor olmak üzere çok sayıda sponsorluk ve sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.