Netflix,dünyanın lider internet eğlence hizmeti

Bu haber 23 Ocak 2019 - 5:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sir David Attenborough, 49. Dünya Ekonomik Forumu’nda Cambridge Dükü Prens William ile bir araya geldi

 

Sir David Attenborough, 49. Dünya Ekonomik Forumu’nda (WEF 2019) kariyeri ve yakında gösterime girecek yeni belgeseli Gezegenimiz (Our Planet)‘in yanı sıra önemli çevre sorunları ve yeni nesil küresel liderlere tavsiyeleriyle ilgili Cambridge Dükü ile konuştu.

 

The Duke of Cambridge in conversation with Sir David Attenborough during WEF 2019, discussing Sir David’s career including his upcoming series Our Planet, urgent environmental challenges, and his advice to the next generation of global leaders.
The Annual Meeting 2019 of the World Economic Forum in Davos, January 22, 2019.
Copyright by World Economic Forum / Benedikt von Loebell

 

Gezegenimiz (Our Planet) Hakkında:

50 ülkede gerçekleşen çekimlerle yapımı 4 yılda tamamlanan Gezegenimiz 8 bölümden oluşuyor. Kuzey Kutbu’nun uzak ve vahşi doğasından gizemli derin denizlere, Afrika’nın uçsuz bucaksız manzaralarından Güney Amerika’nın çeşitli ormanlarına kadar dünyanın dört bir yanındaki zengin habitat çeşitliliğine odaklanan Gezegenimiz, 5 Nisan’da Netflix’te gösterime girecek.

 

 

Netflix Hakkında

Netflix, 190’dan fazla ülkede 139 milyon ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği dünyanın lider internet eğlence hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.