Yurt içinde uçar gibi Avrupa!

Bu haber 23 Ocak 2019 - 11:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yurt içinde uçar gibi Avrupa!

Avrupa’ya vize denince iki şey akla geliyor! Ya gittikçe daha kısalan zaman dilimleri için verilen, uzun kuyruklara mahkum bıraktıran Schengen Vizesi çilesi ya da 250 bin Euro yatırım yaparak alınan oturum kartı!

Oysa bunlardan çok daha pratik bazı yöntemler mümkün!

Eğer yatırım yapmak istemiyorsanız ya da önce oturum izni alıp, sonra o ülkede yaşarken yatırımınıza karar vermek istiyorsanız bu da mümkün! Çünkü bugüne kadar Türkiye’de hiç danışmanlığı verilmeyen bir yöntem izliyor “İşte Avrupa “ firması. Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar Yurtoğlu ‘bilinen yollarla başvurmuş ve gitmiş vatandaşların çoğundan; keşke daha önce tanışsaymışız diye duyuyoruz! Çünkü golden vize diye bilinen meşhur yöntem evet, sonuç sağlıyor ama çok pahalı. Ancak kendi tecrübelerimizle daha yalın bir yol bulduk ve birçok Türk vatandaşının hayaline ulaşmasının gururunu yaşattı bizlere!’ diyerek sevincini paylaşıyor.

Yurtiçi uçar gibi Avrupa’ya uçabilmenin rahatlığını isteyenlerin talepleri çok faz

la olduğu için, toplu görüşmeler ve konferanslar ile adaylara ulaşan İşte Avrupa’nın çok kısa sürede bir çok Türk vatandaşına Avrupa Birliği oturum kartı almalarına olanak sağlayacağı kesin.