İsotlar Motor A.Ş.’nin distribütörlüğünü yaptığı TVS markasının Euro4 onaylı araçları RTR 200, Jupiter ve Wego modelleri şimdi Türkiye’de.

Bu haber 18 Nisan 2019 - 10:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İsotlar Motor A.Ş.’nin distribütörlüğünü yaptığı TVS markasının Euro4 onaylı araçları RTR 200, Jupiter ve Wego modelleri şimdi Türkiye’de.

Motosiklet dünyasının güçlü markalarından TVS, merakla beklenen yeni TVS Apache RTR 200, Wego ve Jupiter modelleri ile kendi sınıfında fark yaratmaya devam ediyor. Kalite, işçilik, tasarım ve konfor anlamında rakiplerini geride bırakan araçlar güçlü ve ekonomik motorlarıyla ön plana çıkıyor.

Pratikliği, ekonomiyi ve stili tek noktada buluşturarak sunduğu özelliklerle hem kişisel hem de ticari kullanımlar için mükemmel bir yol arkadaşı olarak karşımıza çıkan TVS’nin RTR 200, Jupiter ve Wego modelleri konfor ve keyfi bir arada sunmayı vaat ediyor.

Euro-4 standartlarını karşılayan araçlar enjektörlü motorları ile yüksek performans sergilerken yakıt ekonomisinden de ödün vermiyor. Yenilikçi motor bağlantıları daha yumuşak bir sürüş için titreşim hissini minimuma indiriyor. Orantılanmış ağırlığı sayesinde yoğun trafik koşullarında dahi kolay kullanım sağlayarak kullanıcısına yardımcı oluyor. Konforlu sele dizaynı, iki kişilik kullanımlarda sürücüye ve yolcuya rahat bir seyahat imkanı sunuyor. Birbiri ile tam uyumlu çalışan süspansiyon ve fren sistemi dengeli bir frenleme ile güvenli sürüşü en üst kademelere çıkarıyor.

Zengin renk seçenekleri ile sunulan modeller 19 Nisan’da yetkili TVS bayilerindeki yerini alacak.

İsotlar Grup Hk.

Adana ’da 1965 yılında Osman İSOT tarafından İsotlar Ticaret olarak kurulan ve ilk olarak BMC yetkili satıcılığıyla otomotiv sektörüne adımını atan İsotlar Grup, ardından Skoda, John Deere, Isuzu, Volkswagen, Audi gibi dünya çapında lider markaların yetkili satıcılık hizmetleriyle faaliyetlerine devam etti. 1995 yılında İstanbul’da da hizmet vermeye başlayan grup, otomotiv sektöründe hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken geçmişten gelen tarım sektöründeki tecrübesini de yeni yatırımlarla sürdürdü.

2004 senesinde, genç ve dinamik ekibi, kaliteli ve yenilikçi ürünleri, dürüst ve güvenilir yönetim anlayışı ile Türkiye motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarına uygun ürünleri sunmak amacıyla TVS firmasının Türkiye distribütörlüğünü alan İsotlar Grup, aynı zamanda 2016 yılından beri Peugeot Motocycles, Brixton ve Lambretta markalarının Türkiye distirbütörlüğünü gerçekleştirmektedir.