Samir Cherfan Orta Doğu ve Afrika Başkan Vekili Olarak Görevlendirildi

Bu haber 02 Eylül 2019 - 23:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Samir Cherfan Orta Doğu ve Afrika Başkan Vekili Olarak Görevlendirildi ve Küresel İcra Komitesine Katıldı

Push to Pass stratejik planının uygulanması kapsamında, Groupe PSA Küresel İcra Komitesi müşteri memnuniyeti konusunda tüm dünyada referans olma hedefini gerçekleştirmek için 1 Eylül 2019 tarihinde toplanarak büyük değişikliklere imza attı.

Samir Cherfan Orta Doğu ve Afrika bölgesine Başkan Vekili Olarak atandı ve Küresel İcra Komitesi üyesi oldu.

Grubun 2017 yılından bu yana Orta Doğu ve Afrika bölgesinde iyi sonuçlar almasına başarıyla katkıda bulunan Samir Cherfan, piyasalara ve Bölge’deki iş ortaklarımıza dair geniş bilgi birikimi ve mühendislik, programlar ve çeşitli üreticilerden alınan iş faaliyetleri gibi otomotiv sektörünün farklı iş alanlarında elde ettiği deneyimiyle Gruba destek vermeye devam edecek.

Samir Cherfan, Küresel İcra Komitesi üyesi Jean-Christophe Quemard’ınGroupe PSA’da Kaliteden Sorumlu Başkan Vekili pozisyonunu 1 Eylül itibariyle devralmak üzere atandı.

Jean-Christophe Quemard, 2014 yılından bu yana sürdürdüğü Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkan Vekili görevini yerine getirirken Groupe PSA’nın Bölge’deki gelişim planının oluşturulması ve uygulanmasına yönelik önemli katkılar sunmuştur.

Groupe PSA Yönetim Kurulu Başkanı Carlos Tavares şunları söyledi: “Her iki görevlendirme de özellikle yurt dışında hızlı devreye almayı ve kalitede en tepe konumda olmayı hedefleyen Push to Pass stratejik planımızın daha güçlü bir şekilde uygulanmasını sağlamak amacıyla yapılmıştır. Hem Samir Cherfan hem de Jean Christophe Quemard üstlendikleri görevlerde bu iki ihtiyacımızın en iyi şekilde karşılanmasını sağlayacak deneyim ve yeteneklere sahiptir.”

Groupe PSA Hakkında
Groupe PSA benzersiz otomotiv deneyimleri tasarlıyor ve her türlü müşteri beklentisini karşılayan mobilite çözümleri geliştirip sunuyor. Grubun; Peugeot, Citroën, DS, Opel ve Vauxhall olmak üzere beş otomobil markası bulunuyor. Free2Move markası altında çok çeşitli mobilite ve akıllı hizmetler sunuyor. “Push to Pass” stratejik planı, grubun “en üst düzeyde verimlilik seviyesine sahip global bir otomobil üreticisi ve müşteri ilişkilerini ömür boyu sürdüren lider bir mobilite sağlayıcısı olma” vizyonunun gerçekleştirilmesine yönelik ilk adımını temsil ediyor. Otonom sürüş ve bağlanabilirlik özelliklerine sahip otomobiller konusunda öncü olan Groupe PSA, aynı zamanda Banque PSA Finance ile finansman alanında ve Faurecia aracılığıyla otomotiv ekipmanları alanında da faaliyet gösteriyor.