EKOL’ÜN YENİ TÜRKİYE ÜLKE MÜDÜRÜ ARZU AKYOL EKİZ OLDU

Bu haber 25 Eylül 2019 - 9:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

EKOL’ÜN YENİ TÜRKİYE ÜLKE MÜDÜRÜ ARZU AKYOL EKİZ OLDU
Toplumsal cinsiyet eşitliği projeleriyle lojistik sektöründe fark yaratan Ekol‘ün Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine lojistik sektörünün deneyimli kadın yöneticilerinden Arzu Akyol Ekiz getirildi.
Ekiz, İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, MBA derecesini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde yaptı.
Kariyeri boyunca Singer’de Tedarik Zinciri Yöneticiliği, Sitmar Lojistik’te Yönetici Ortaklığı, GAP Perakende Moskova’da Proje Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Profesyonel iş hayatına Damco Maersk Lojistik’te Doğu Akdeniz Ticari Direktörü, Netlog Lojistik’te Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı ve Global Forwarding Genel Müdürü olarak devam eden Arzu Akyol Ekiz, Ekol Ailesi’ne katılmadan önceki son görevinde Fiba Perakende’de Lojistik ve Dış Ticaret Danışmanı pozisyonunda çalıştı.
Ekol’deki görevine 11 Eylül 2019 tarihi itibarıyla başlayan Arzu Akyol Ekiz, Yönetim Kurulu’na doğrudan raporlayacak.

EKOL HAKKINDA:
Ekol, 1990 yılında kurulan; taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında 15 ülkede kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren entegre bir lojistik şirketi.
Aklı, duyguyu ve bilinci birleştiren iş yapış modelini teknolojiden aldığı ilhamla destekleyen Ekol, her zaman müşterilerine entegre, esnek ve en etkin çözümleri sunuyor. Ekol ‘ün hep bir adım ileride oluşu, yeterince iyiyle yetinmemesi müşterilerinin başarılarına hizmet ederken aynı zamanda çevresel, finansal, sosyal faydalar da sağlıyor.
Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Bosna Hersek, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, Bulgaristan, Slovenya ve İsveç’te olmak üzere, kapalı alanı 1.000.000 m²’nin üzerindeki dağıtım merkezinin yanı sıra Intermodal taşımacılığa fırsat veren haftalık 52 sefer yapan blok trenleri ve 6 bin aracıyla da Ekol, Avrupa’nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasında.
Dağıtım alanındaki gücünün yanı sıra Ekol‘ün vaatlerini gerçekleştirmedeki en önemli gücü sahip olduğu insan kaynağı. Kusursuz müşteri memnuniyeti için bitmeyen bir enerjiyle hizmet veren 8 binin üzerinde çok uluslu çalışanı, Ekol’ü başarıya taşıyan yolda çok önemli bir rol oynuyor.