‘DKV BOX EUROPE’ İLE AVRUPA’DA TEK KUTUYLA GEÇİŞ HİZMETİ

Bu haber 10 Kasım 2019 - 21:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

‘DKV BOX EUROPE’ İLE
AVRUPA’DA TEK KUTUYLA GEÇİŞ HİZMETİ

DKV Avrupa’nın birçok ülkesinde paralı otoyol ücretlerini ödeyen yeni geçiş kutusu DKV Box Europe’u müşterilerinin hizmetine sundu.

8 Kasım 2019, İstanbul. Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmetinde lider olan DKV, Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) kapsamında müşterileri için değer yaratan yeni geçiş kutusu DKV Box Europe’u faaliyete geçirdi. Avrupa’daki bütün önemli paralı yolların ücretlerini ödemek üzere tasarlanan ve araca takılan yeni geçiş kutusu halen Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, İspanya, Portekiz’deki paralı yolların yanı sıra Heren Tüneli (Lübeck), Liefkenshoek Tüneli (Belçika) ve Warnow Tüneli (Rostock) için nakliye araçlarının geçiş ücretlerinin ödenmesini sağlıyor. Bu listeye kısa bir süre içinde başka Avrupa ülkeleri de eklenecek.

DKV Euro Service Otoyol Sistemleri Direktörü Jérôme Lejeune konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Amacımız Almanya ve Avrupa’daki müşterilerimize en iyi elektronik geçiş hizmetini sunmaktır. Bu amaçla DKV Box Europe’un işlevlerinden araca takılmasına ve operasyonel performansına, doğru veri transferinden faturalandırmasına kadar sürecin bütün aşamaları yoğun bir şekilde önceden test edildi.”

DKV Euro Service Satış Genel Müdürü Markus Präßl ise, “DKV Box Europe ile müşterilerimize tedarik güvencesi ve örnek bir hizmet kalitesi sunuyoruz,” dedi.

DKV Euro Service hakkında: DKV Euro Service Avrupa caddelerinde taşımacılık sektörüne yönelik nakitsiz yol yardım hizmeti alanında piyasa lideridir. Şirket yakıt ve servis kartı DKV CARD ve tamamlayıcı hizmetlerle ticari filoların optimize edilmesine ve yönetilmesine yönelik, günlük işlere uygun bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Avrupa, Rusya, Gürcistan ve Fas dahil 42 ülkede bulunan 100.000’i aşkın kabul noktası ile sektörün en büyük tedarik ağını sunan DKV Euro Service, taşımacılık şirketlerinin uygun fiyatlı yakıt almalarına, hareket halinde kalmalarına ve daha verimli
çalışmalarına yardım eder.

DKV Euro Service bir DKV MOBILITY SERVICES Grup şirketidir. DKV MOBILITY SERVICES, 2018 yılında 8,6 milyar Euro ciro elde etmiştir ve Avrupa çapında 1.000’den fazla çalışan istihdam etmektedir.