Gen İlaç Yeniden Form Dedi

Bu haber 04 Aralık 2020 - 1:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Gen İlaç Yeniden Form Dedi
Form, üstün teknolojili ürünleriyle endüstriyel alanların iklimlendirme sistemlerine değer katmaya devam ediyor. Gen İlaç Grubu, iklimlendirme ihtiyacını tekrar Form tecrübesine emanet etti.
Form Endüstri Ürünleri, başarılı ortaklıkları ve yerli üretimlerinden gelen üstün teknoloji ve yüksek verimliliğe sahip ürün gamıyla kurumların iklimlendirme ihtiyacına çözüm sunuyor.
2015 yılında Fabrika ve Ofis Binaları Projesi kapsamında iklimlendirme çözümü sunulan Gen İlaç, yüksek verimliliğe sahip ürün gamı ve satış sonrası hizmet kalitesiyle Genject Enjeksiyon Fabrikası projesinde de Form’u tercih etti.
Form, Ankara’da bulunan Genject Enjeksiyon Fabrikası’nın iklimlendirmesini Clivet ve Dunham Bush marka Soğutma Grupları ile sağlıyor. Toplamda 1,900 kW enerji kapasitesine sahip üç adet soğutma grubu, free cooling ve yüksek verimlilik özellikleriyle rakiplerinden ayrışıyor. Free cooling özelliğine sahip Clivet Soğutma Grubu, 9 °C dış hava sıcaklığında free cooling’e başlıyor. Dış hava -3 °C iken ise tüm kapasitesini free cooling ile karşılayabiliyor. Bu sayede yüksek bir verimlilik sağlamış oluyor. Fabrikanın iklimlendirilmesinde kullanılan Dunham Bush Soğutma Grubu ise Eurovent şartlarında 3.44 EER değerine sahip yüksek verimliliği ile öne çıkıyor.
Form, Genject Enjeksiyon Fabrikası’nın iklimlendirmesini sağlamak adına soğutma gruplarının yanı sıra yangın dayanımlı fanlar, hücreli fanlar ve ısı geri kazanım cihazlarının da projeye entegrasyonunu gerçekleştirdi.
Form’un 2015 yılında tamamladığı Gen İlaç fabrika ve ofis projeleri kapsamında ise, yine Clivet marka A enerji sınıfı vidalı kompresörlü soğutma grupları, free cooling özellikli soğutma grubu, yerli üretim Form fancoiller, klima santralleri ve ısı geri kazanım cihazları kullanılmıştı.

Form Şirketler Grubu Hakkında
1965 yılında kurulan Form Şirketler Grubu, grup bünyesinde yer alan 4 bağımsız firmasıyla merkezi, bireysel iklimlendirme ve endüstriyel uygulamalar alanında, yaşam kalitesini arttıracak cihazların üretim, satış ve satış sonrası faaliyetlerini sürdürmekte; rezidanslardan otellere, okullardan hastanelere her tür bina, iş merkezi, fabrika ve alışveriş merkezleri için iklimlendirme sistem çözümleri sunmaktadır.

Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul’dadır. Ankara, Antalya, Adana, İzmir ve Bursa’da bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Klima faaliyetlerinde merkezi klima sistemleri, VRF, split ve multi split klima cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, aynı zamanda yerli imalat olarak günışığı aydınlatma sistemleri, doğal havalandırma-duman tahliye üniteleri, evaporatif soğutucular, fancoiller, ısı pompaları ve imzalanan lisans anlaşması kapsamında Lennox marka paket klimalar üretmektedir. Form Şirketler Grubu hakkında daha fazla bilgi www.formgroup.com internet adresinden temin edilebilir.