Hegelmann Nakliye Grubu’na 540 DAF XF

Bu haber 03 Ocak 2019 - 21:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF Trucks’a yine büyük filo siparişleri

Hegelmann Nakliye Grubu’na 540 DAF XF

Tanınmış uluslararası nakliye şirketi Hegelmann Nakliye Grubu, 540 DAF XF ile filosunu genişletiyor. 480 Super Space Cab traktör üniteleri, programlı bir teslimatla 2019 ve 2020 yılları arasında güney Almanya şirketine teslim edilecek. Girteka Lojistik’in 1,500 adet filo siparişi en büyük verilen en büyük sipariş iken ikinci sırada 400 adet sipariş ile atık toplama firması Renewi yer almaktadır. Bu sipariş ise alınan üçüncü büyük sipariş olmuştur.

1998 yılında kurulan Hegelmann Transport, otomobil, ağır sanayi ve gıda endüstrisi alanlarında tam zamanında taşımacılık işinde uzmanlaşmıştır. Hegelmann 4.000 çalışanı, 2.000 çekicive 2.000 römorku ile Algarve’den Çin sınırına kadar faaliyet göstermektedir. Şirketin merkezi Stuttgart yakınlarındaki Karlsdorf-Neuthard’da bulunmaktadır.

Maksimum çalışma süresi, en yüksek yatırım getirisi

Aile işletmesinin iki sahibinden biri olan Siegfried Hegelmann: “Uluslararası büyüme stratejimizi başarılı kılmak için, maksimum işletme süresi ve kilometrede mümkün olan en yüksek geri dönüşü bekliyoruz” dedi.“DAF, başkalarına benzemiyor. Onların hedefi bizim karlılığımız- bu da DAF’ı ideal ortağımız yapıyor. ” diye ekledi.

DAF’a fazlasıyla değer veren sürücüler

Hegelmann, 2018 Yılının Uluslararası Kamyonu olan yeni nesil XF’den daha önce de 100’den fazla kamyon satın almıştı. Sürücüler, DAF’ın en üst modelinde bulunan mükemmel sürüş özelliklerinin yanı sıra Süper Space Cab kabin konforunu ve alanını övdü. Siegfried Hegelmann: “Çok sayıda profesyonel sürücü sıkıntısı olması da DAF XF’i bir kez daha seçmemizde önemli bir rol oynadı” dedi.

 

Rakipsiz düşük yakıt tüketimi

Yeni sipariş edilen kamyonlar, Önsezili Seyir Kontrolü (PCC), Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi (LDWS), Gelişmiş Acil Durum Fren Sistemi (AEBS) ile donatılmıştır. Ayrıca yüksek seviyede rahatlık ve güvenlik sağlayan Uyarlanabilir Seyir Kontrolü (ACC) de sağlamaktadır. 355kW / 483 hp PACCAR MX-13 motoru, benzersiz yakıt tüketimine karşın eşi görülmemiş bir esneklik sunar.

1.100’den fazla servis noktası

Düzenli araç bakımları için DAF XF, DAF’ın 1,100’den fazla bayi ve servis noktası ile sağlanan 200,000km’ye kadar servis aralığına sahiptir. Ek olarak, şirket zamanında önleyici bakım ve ideal seviyede hizmete hazır araç sağlayan DAF MultiSupport tamir ve bakım sözleşmelerini tercih etti.

Fotoğraf Başlığı

Almanya’dan Hegelmann Nakliye Grubu filosunu 540 adet DAF XF 480 Super Space Kabini ile genişletiyor.

DAF Trucks N.V. — a subsidiary of the American company PACCAR Inc., one of the world’s largest manufacturers of heavy-duty trucks — is a leading manufacturer of light, medium and heavy-duty trucks. DAF provides a full range of tractor units and vocational trucks, offering the right vehicle for every transport application. DAF is also a leading provider of services, including MultiSupport repair and maintenance contracts, financial services from PACCAR Financial and a first-class parts delivery service from PACCAR Parts. In addition, DAF develops and manufactures components such as axles and engines for bus and coach manufacturers worldwide. DAF Trucks N.V. has production facilities in Eindhoven in the Netherlands, Westerlo in Belgium, Leyland in the United Kingdom and Ponta Grossa in Brazil, and 1,100 dealers and service points in Europe and beyond.