DAF Trucks “2021 Yılı İrlanda Filo Kamyonu Markası” ödülünü kazandı

Bu haber 05 Kasım 2020 - 21:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF Trucks “2021 Yılı İrlanda Filo Kamyonu Markası” ödülünü kazandı
DAF Trucks, İrlanda’nın önde gelen karayolu yük taşımacılığı ve ticari araç dergisi olan Fleet Transport tarafından “2021 Yılı İrlanda Filo Kamyonu Markası” ödülüne layık görüldü. Bu ödül, farklı markalı kamyonlardan oluşan filoların sahipleri ve operatörleriyle yapılan kapsamlı bir dizi görüşmenin sonunda verildi.
Filo Denince Çoğunluğun Tercihi
Fleet Transport Dergisi baş editörü Jarlath Sweeney, “Bu unvan, DAF Trucks’ın ‘Filo Denince Çoğunluğun Tercihi’ olduğunu teyit ediyor,” diyor. “Filo segmentinde devamlı ve artan oranda varlık gösteren DAF Trucks, İrlanda filo pazarına kapsamlı araç kombinasyonu ve yapılandırması imkanları sunuyor.”
Mükemmel performans
Jarlath Sweeney şunları ekliyor: “Sürücüler DAF araçlarının konforunu övmekle bitiremezken filo yöneticileri de DAF’ın her daim benimsediği en yüksek taşıma verimliliğini elde etme hedefine hayranlık duyuyor. Bu hedefe yönelik çalışmalar arasında geniş bir Onarım ve Bakım teklifi portföyü ve mükemmel satış sonrası servisi yer alıyor. Bu hizmetlerin her ikisi de farklı markalı araçlardan oluşan filolarla çalışan taşıma şirketlerinden büyük takdir görüyor. Yol yardımına ihtiyaç duyduğumuzda DAF’ın mükemmel servis ağı 7/24 yardımcı oluyor.”
Ekstra değer
“Bu gibi ödüller verilirken taşıma operatörlerinin günlük deneyimleri göz önünde bulundurulur. Bu da ödülün değerini artırır,” diyor DAF Trucks Pazarlama ve Satış Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink. “Amacımız müşterilerimize en düşük sahip olma maliyetini, en iyi bayi ağını ve benzersiz 7/24 yol yardımını en yüksek düzeyde sürücü konforu ve güvenliğiyle birlikte sunmak. Tüm bunların bu ödüle yansıdığını görmekten gurur duyuyorum.”

Fotoğraf başlığı
DAF Trucks, İrlandalı Fleet Transport dergisinin girişimi olan “2021 Yılı İrlanda Filo Kamyonu Markası” ödülünü almıştır.

DAF Trucks N.V. dünyanın en büyük ağır hizmet kamyonu üreticilerinden biri olan Amerikan PACCAR Inc. şirketinin alt kuruluşudur ve lider hafif, orta ve ağır hizmet tipi kamyon üreticisidir. DAF her taşıma uygulamasına yönelik doğru aracı sunmak için kapsamlı bir çekici ünitesi ve mesleki kamyon serisine sahiptir. Ayrıca DAF lider bir hizmet sağlayıcısıdır: MultiSupport onarım ve bakım sözleşmeleri, PACCAR Financial’ın sunduğu finansal hizmetler ve PACCAR Parts’ın sunduğu birinci sınıf parça teslim hizmeti bunlara dahildir. Bunun yanı sıra DAF, dünya çapında otobüs ve şehirler arası otobüsler için dingil ve motor gibi bileşenleri geliştirir ve üretir. DAF Trucks N.V. Hollanda Eindhoven’da, Belçika Westerlo’da, Birleşik Krallık Leyland’da ve Brezilya Ponta Grossa’da üretim tesislerine sahiptir ve Avrupa’da ve daha ötesinde 1100 bayisi ve servis noktası bulunmaktadır.