Ankara Nakliyat filosunu MAN çekicilerle güçlendirdi

Bu haber 09 Kasım 2020 - 21:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ankara Nakliyat filosunu MAN çekicilerle güçlendirdi
Üstün nitelikleri ve sundukları avantajlarla fark yaratan MAN çekicileri,

karayolu taşımacılığında firmaların güvenilir çözüm ortağı olmaya

devam ediyor. Dinamik yapısı ve yüksek hizmet kalitesiyle taşımacılık

sektörünün öncü firmalarından Ankara Nakliyat, filosunu yeni MAN

çekicileri ile güçlendirdi. Firma, sipariş ettiği 15 adet yeni MAN

çekicinin ilk bölümü olan 7 adet TGX 18.470 4X2 BLS UY Retarder’i

törenle teslim aldı.

MAN kamyon ve çekicileri sundukları; ileri teknoloji, performans, dayanıklılık, yakıt tasarrufu, düşük işletme maliyeti gibi üstün nitelikleri ile ulusal ve uluslararası taşımacılık firmalarının gözdesi olmaya devam ediyor. Bünyesinde hizmet veren 16 adet MAN çekicinin kalite ve performansından memnun kalan lojistik sektörünün öncü firmalarından Ankara Nakliyat ve Lojistik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti., filosunu yeni MAN çekicilerle güçlendirdi. 1999 yılında kurulan ve yurt içi nakliye sektöründe verdiği kaliteli taşımacılık hizmeti ile büyümesini sürdüren Ankara Nakliyat ve Lojistik Şirketi, sipariş ettiği 15 adet çekicinin ilk bölümü olan 7 adet MAN TGX 18.470 4X2 BLS UY Retarder çekiciyi törenle teslim aldı. Teslimatın devamı ile birlikte Ankara Nakliyat’ın 25 araca ulaşan filosunda MAN çekici sayısı da 24’e yükseldi.

Ankara Showroom’da düzenlenen teslimat törenine Ankara Nakliyat ve Lojistik Şirketinin sahibi Nihat Yalçın’ın yanı sıra şirket ortakları Orhan Yalçın, Mithat Yalçın ve Hüseyin Yalçın ile, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Uzmanı Engin Karaoğlu katıldı.

MAN’ın kalitesinden memnunuz

Törende sembolik MAN anahtarını teslim alan firma sahibi Nihat Yalçın, MAN ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yalçın; “Kurulduğumuz günden bu yana hizmet kalitemizi sürekli yükselterek, müşterilerimize en iyiyi sunmaya ve lojistik sektöründe fark yaratan bir firma olmaya çalışıyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda da filomuzu yeni araçlarla güçlendiriyoruz. Filomuzun çoğunluğunu oluşturan MAN çekicileri gerek performans ve güvenlik gerekse de düşük işletme maliyeti nedeniyle tercih sebebimiz. Ayrıca hem satış hem de satış sonrası hizmetlerden de çok memnunuz. O yüzden de 15 adet daha MAN çekici ile filomuzu güçlendirme kararı aldık. Bugün de bunun ilk partisi olan 7 adet MAN çekiciyi teslim aldık. MAN’ın kalitesinden memnunuz” diye konuştu.

Müşterilerimizi ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak görüyoruz

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Uzmanı Engin Karaoğlu ise, şunları söyledi; “MAN olarak, tüm müşterilerimizi ‘yaşam boyu iş ortağımız’ olarak görüyor ve bu anlayışla hareket ediyoruz.Satış ve satış sonrası hizmetlerde daima müşterilerimizi düşünüyor ve onlara özel çözümler sunuyor, yanlarında oluyoruz. Hem araçlarımızın hem de verdiğimiz hizmetin kalitesi bizi tercih sebebi yapıyor. Ankara Nakliyat ve Lojistik Şirketi ile zaten çok iyi bir iş ortaklığımız vardı. Şimdi bunu daha da geliştiriyoruz. Bundan sonrası için de kendileri ile çalışacak olmaktan mutluyuz.”