Volvo Trucks istikrarlı büyümesini sürdürüyor

Bu haber 28 Ekim 2020 - 12:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Volvo Trucks, 2020 yılının ilk 9 ayında başarılı bir performans sergileyerek; toplam çekici pazarında %147 büyüme ile %7,3 pazar payına ulaştı ve 2020 yılı Eylül ayında da distribütörlük tarihinin en yüksek satış adedine ulaştı.

Orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamı, kalite, güvenlik ve çevreye saygı ilkeleriyle sektöre yön veren Volvo Trucks, Temsa İş Makinaları ile distribütörlük anlaşmasının imzalandığı 2017 yılından bu yana Türkiye pazarındaki varlığını her geçen gün daha da güçlendirdi. Volvo Trucks, 2020 yılının ilk 9 ayında toplam çekici pazarında %147 büyüme ile %7,3 pazar payına ulaştı. Eylül ayında ise, distribütörlük tarihinin en yüksek satış adedine ulaşarak başarılı bir performans sergiledi.

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Volvo Trucks’ın ilk 9 aylık performansına ve önümüzdeki dönem hedeflerine ilişkin şunları söyledi: “Ağır vasıta pazarında özellikle 2020’nin ikinci yarısında hareketlenme başladı. Bu durum, ekonominin çarklarının dönmeye başladığına bir işaret. Güçlü Türkiye ekonomisinin bu zorlu dönemin altından kalkacağına inancımız tam. Markamız özelinde ise, bu dönemde istikrarımızı korumayı başardık. Önümüzdeki dönemde %10 seviyesinde bir pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Taşımacılık sektörünün daha da hareketlenmesiyle Volvo Trucks’ı önemli bir potansiyel bekliyor. Biz de bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz.”

Finansmanı da kapsayan bütünsel çözümler

Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, müşterilerine sundukları hizmetleri, finansmanı da kapsayan bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek şunları söyledi: “Volvo Trucks ile satış sürecine finansman desteğini de katarak bütünsel çözümler sunuyoruz ve müşterilerimizin bütçelerini rahatlatıyoruz. Onlara hem Türk Lirası hem de Euro bazlı avantajlı kredi seçenekleri sunarak destek oluyoruz. Bununla beraber, genişleyen yetkili satıcı ve servis ağımızla takas ve ikinci el hizmetlerinde daha esnek çözümler sunabiliyoruz. Hizmet odaklı bakış açımızla müşterilerimizin üretkenliğine katkı sağlayarak değer yaratıyor ve onların uzun soluklu çözüm ortağı olmak için çalışıyoruz.”