DAF Trucks Türkiyeiçin 2019 yılı mükemmel bir şekilde başlıyor.

Bu haber 20 Ocak 2019 - 22:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF Trucks Türkiyeiçin 2019 yılı mükemmel bir şekilde başlıyor. DahaöncedenservisnoktamızolanAtılımOtomotivBayiağımızakatılıyorvekendisine “hoşgeldin” diyoruz.

DAF Trucks Türkiyekararlıbirşekilde son 3 yıldırpazarstratejisinigeliştirmektedir. DAF Trucks TürkiyeiçinAtılımOtomotiv, Hataybölgesindekieniyiservisistasyonudur. Müşterilerilerimizeverilenservisseviyesiyüksektirvebilgiderecesi Euro6 seviyesinekadarulaşmaktadır. MüşterisineeniyihizmetiverenAtılımOtomotivartıkbumüşterilerine de araçtedariğindebulunabilecektir. Buişbirliği, DAF Trucks Türkiye’ninTürkiye’ningüneyindekisatışağınıgüçlendirmiştir. DAF Trucks Türkiyegenç, gelişmekteveumutvericiolanTürkiye’dekibayiağını 2019’ da daha da güçlendirmeyiplanlamaktavebubüyümeyidestekleyecekdoğruulaşımçözümlerinesahiptir.

DAF Trucks Türkiye :Amerikan PACCAR Inciştirakiolan DAF Trucks N.V.’ ninTürkiyesatışbirimi – Istanbul Ataşehir’debulunmaktaolup, gelişmiştasarımı, düşükişletmemaliyetleriveüstdüzeysürücükonforuiletanınançoködüllüaraççeşitlerinisunmaktadır. DAF aynızamandaliderbirservissağlayıcısıve PACCAR Parts’ınbirincisınıfbirparçateslimathizmetidir. DAF’ınoperatörlereolantaahhüdü, yüksekstandartlardadanışmanlık, servisveuzmanlıksunanözel, iyieğitimlibayiağıyladesteklenmektedir.

AtılımOtomotiv: 1980 yılındaHatay’daOrhanMengüllüoğlutarafındankurulmuştur. OtomotivsektöründeuzunyıllaradayananhizmettecrübesinesahipolduğuiçinmüşterilerAtılımOtomotiv’egüvenmekte, Antakya’yaveyakınşehirlerehizmetvermektedir. DAF Trucks Turkiye’ninyetkiliservisihalinegelenşirketin, ulaşımsektöründe de hizmetverenotobüsleribulunmaktadır.