DAF 2019 yılıiçin‘YılınUluslararasıBayilerini’ açıkladı

Bu haber 07 Şubat 2019 - 21:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF 2019 yılıiçin‘YılınUluslararasıBayilerini’ açıkladı

İspanya’nın Malaga şehrindeUluslararası Bayi Toplantısı düzenleyen DAF;kamyon, yedek parça, finansal hizmetler, satış ve müşteri memnuniyeti konusunda üstün performans gösteren HollandalıDe Burgh / LenGo firmasını “2019 YılınınUluslararası DAFBayisi” olarak ödüllendirdi. İngiltere’den Bayi F&G Commercials, PACCAR Parts Europe tarafından‘Yılın UluslararasıBayisi’ seçilirken, Polonyalı TB Kamyon & Treyler Serwis Sp. zo.o. bayiliğine PACCAR Financial Europetarafından ‘Yılın Uluslararası Bayisi’ ödülü verildi.

‘2019YılınınUluslararasıDAF Bayisi’
DAF Trucks genel müdürü Harry Wolters: “Yılın Bayisi Ödülünü kazanabilmek için mükemmel hizmet sunmanın yanında ağır ve orta hizmet kamyonları, ticari hizmetler, PACCAR Parts ve PACCAR Financial gibi tüm operasyonları en iyi şekilde yürütmek gerekir.” Eindhoven’da yer alanHollandalı LenGofirması bu ödülü kazanarak gayet prestijli bir firma olarak tanınmış olacak.

Harry Wolterskonuşmasına şöyle devam etti: “Kazanan, işlerini büyütmek ve müşteri memnuniyetini geliştirmek için çok istekli olmalı. Bunu da yeni yerlere, ek sahalara, eğitimli teknisyenlere yatırım yaparak; atölye çalışma saatlerini ve servis kapasitesini artırarak gerçekleştirebilir. LenGo Otomotiv Grubu bünyesinde yer alan De Burgh, 2018’de gerçekten olağanüstü bir performans sergiledi. Aslında, yıllarca üstün performans göstermeye devam ediyorlar, yapıcı ve değerli bir DAF bayisi olmaya devam ediyorlar. De Burgh’unbilgili veiyi eğitimli çalışanları tutku ve güçlü bir bağlılığa sahip, böylece üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlıyorlar. Tüm ekibi tebrik ediyoruz! ”

 

‘2019 YılıUluslararasıDAFBayi Ödülü’, DAF Trucks Genel Müdürü Harry Wolters tarafından LenGo Otomotiv Grubu hissedarı MarcoLennards’a verildi.

‘PACCAR Parts 2019Yılın UluslararasıBayisiÖdülü’

PACCAR Parts Europe Genel Müdürü DickLeek: “Manchester, Huddersfield, Barnsley ve Oldham’da faaliyet gösteren İngiltereli F&G Commercials, müşterilerineyedek parça alanında en iyi hizmeti sunarakörnek olan bir firma” dedi. “Yedek parça tedariğinde sektör lideri olması ve sunduğu e-Ticaret çözümleri sayesinde, F&G Commercialsmaksimum araç çalışma süresi ve verimliliğe ulaşma noktasındanakliye firmalarını destekliyor. Ayrıca, F&G Commercials müşteri memnuniyetini daha da artırmak için yeni fikirler deneme ve PACCAR Parts girişimlerini benimseme konusunda istekli. Yeni binalara yapılan yatırımlar, online sipariş sistemlerinin genişletilmesi ve grup satış TRP yöneticisinin yanı sıra yedek parça satış yöneticilerininatanması da bu müşteri odaklı,profesyonelyaklaşımın bir parçası.”

F&G Commercials Eş Genel Müdürleri Frank Woodhead ve GlennStevenson, “PACCAR Parts2019 Yılı UluslararasıBayisi” ödülünüPACCAR Parts Europe Genel Müdürü DickLeek’ten teslim aldılar.

‘PACCAR Financial Europe 2019Yılın UluslararasıBayisiÖdülü’

PACCAR Financial Europe Genel Müdürü Gerrit-Jan Bas“Van Tilburg-Bastianen Grubu bünyesinde yer alanVarşova/Polonya’da faaliyet gösteren DAF bayisi TB Truck &TrailerSerwis Sp. zo.o.çok anlamlı sebeplerden “PACCAR Financial 2019 Yılın Uluslararası Bayisi” ödülünü almaya layık görüldü. Bu bayi,müşterinin başarılı olması için neyin gerekli olduğunu bilen net bir vizyona sahip. TB Truck &TrailerSerwis’te müşteri memnuniyeti her zaman önce gelir. Toplam taşımacılık çözümlerine odaklanarak iş için en iyi kamyonu sağlayıp cazip bir finansman paketi ile özel onarım ve bakım sözleşmeleriyle birleştiriyorlar.”

 

PACCAR Financial Europe Genel Müdürü Gerrit-Jan Bas, TB Truck &TrailerSerwis‘in genel müdürlerinden Thomas Martin ve TwanVerhoeven’e “2019 PACCAR Yılın En İyi Avrupa Uluslararası Bayisi” ödülünü verdi.

“2019 Uluslararası Ödüllerine” ek olarak, mükemmel genel satıcı performansı için altı Altın Ödül Kazananı tanınmıştır. Bu 2019 Altın Ödül Kazananlar: Fransa’da Ciron Alençon, Puglia, İtalya’da Delcom, İspanya’da Coruña bölgesinden Mabesoa, Almanya’da Thuisingen bölgesinden HiltlFahrzeugbau, Litvanya’dan Centrako ve Polonya’da GreaterPoland’den ESA Trucks Polska.

FotoğrafBaşlığı:
2019 PACCAR Yılın UluslararasıUluslararasıBayisi, PolonyaVarşova’dangelen TB Truck & Trailer Serwis. FotoğraftaortakYönetimDirektörleri Thomas Martin (solda) veTwanVerhoeven (sağda) Gerrit-Jan Bas (ortada), YöneticiDirektörü PACCAR Financial Europe.

F&G Commercials GenelMüdürü Frank Woodhead (ortada) ve Glenn Stevenson (sağda), PACCAR Parts Europe GenelMüdürü, Dick Leek’ten “2019 PACCAR Parts Uluslararası Yılın Bayisi” ödülünüaldı.

“2019 DAF Uluslararası Yılın Bayi Ödülü”, DAF Trucks Başkanı Harry Wolters (sağda) ve DAF Pazarlama ve Satış Direktörü Richard Zink (solda) tarafından LenGo Otomotiv Grubu’nun hissedarı MarcoLennards’a (ortada) verildi.

 

DAF Trucks N.V. —a subsidiary of the American company PACCAR Inc., one of the world’s largest manufacturers of heavy-duty trucks—is a leading manufacturer of light, medium and heavy-duty trucks. DAF manufactures a full range of tractor units and trucks, offering the right vehicle for every transport application. DAF is also a leading provider of services, including MultiSupport repair and maintenance contracts, financial services from PACCAR Financial and a first-class parts delivery service from PACCAR Parts. In addition, DAF develops and manufactures components such as axles and engines for bus and coach manufacturers worldwide. DAF Trucks N.V. has production facilities in Eindhoven in the Netherlands, Westerlo in Belgium, Leyland in the United Kingdom and Ponta Grossa in Brazil, and over 1,000 dealers and service points in Europe and beyond