DAF Trucks Turkey, DAF Türkiye bayi ve bayi adaylarıile Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi.

Bu haber 11 Mart 2019 - 15:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF Trucks Turkey, DAF Türkiye bayi ve bayi adaylarıile Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi.

 

 

DAF Trucks N.V. geçtiğimiz ay Hollanda’nın Eindhoven şehrinde“İnovasyon” temalı Uluslararası Bayi Toplantısı’nıdüzenledi. DAF satış birimlerinin ve bayi temsilcilerinin katıldığı toplantıda genel olarak otomotiv sektöründeki teknolojik gelişmeler ile DAF’ın Avrupa ve diğer pazarlarda kazandığı başarılar ele alındı.Ayrıca DAF düzenlediği ödül töreninde farklı kategorilerde en iyi performansı gösteren bayilerini de ödüllendirdi. Avrupa’da büyük filo siparişlerine imza atarak pazar lideri konumuna yükselen DAF Trucks, Türkiye’de de aynı başarıyı sergilemeyi hedefliyor.

 

Etkinliğe ülkemizden DAF bayi ve bayi adayları konuk oldu. Otomotiv ve ulaşım sektörlerindekison trendleri görme imkanı veren toplantıda,2019 yılında Türkiyepiyasasına Excellence ve Universal Edition olarak sunulacak yeni XF araçları hakkında detaylar da görüşüldü. Bol ödüllü etkinlikte ülkemizden DAF Bursa Ağır Vasıta ve Meyeks Otomotiv, göstermiş oldukları başarılı performans neticesinde DAF Trucks Turkey tarafından ödüllendirildiler.

 

 

Excellence Edition, Universal Edition ve Universal Edition LowDeck,içerisinde farklı özellikler barındırırken yakıt ekonomisinde de avantajlar sunan XF araçlarından oluşmaktadır. Bütün DAF XF araçları; aerodinamik özellikleri, Ecomod ve EcoRoll özellikleri,PACCAR MX-11 ve MX-13 motorları, egzoz sonrası işleme sistemleri, Traxon şanzıman, yeni tahrik hattı yazılımı, HVAC ve akıllı havalandırma kontrolleri ile filolara yakıt tüketimindebüyük avantaj sağlamaktadır.

 

DAF Trucks Turkey, XF araçları ile birliktetahrik hattına 3 yıl garanti ve sürücü eğitimleri de sunmaktadır. Optimum seviyede yakıt sarfiyatı sağlayan ve beraberinde ekstra özellikler getiren bütün bu araçlar kullanım kolaylığı ve donanım seviyesiylemüşterilerin vazgeçilmezi olacaktır.

 

DAF Trucks Turkey:—Amerikan PACCAR Inc. iştiraki olan DAF Trucks N.V.’nin Türkiye satış birimi Ataşehir / İstanbul’da bulunmaktadır. Gelişmiş tasarımı, düşük işletme maliyetleri ve üst düzey sürücü konforu ile tanınan ödüllü araç çeşitlerini sunmaktadır. DAF aynı zamanda lider bir servis sağlayıcısı ve PACCAR Parts ile de birinci sınıf yedek parça teslimat hizmeti sunmaktadır. DAF’ın kullanıcılarına olan taahhüdü, yüksek standartlarda danışmanlık, hizmet ve uzmanlık sunan özel, iyi eğitimli bayi ağıyla desteklenmektedir. Bölgenizdeki DAF Trucks Turkey, Bayilik, Satış ve Servis ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz: Gregor van der Mark, Genel