PACCAR, 10 PPM KaliteÖdülüKazananlarınıTakdirEtti

Bu haber 23 Mart 2019 - 22:06 'de eklendi ve kez görüntülendi.

PACCAR, 10 PPM KaliteÖdülüKazananlarınıTakdirEtti

18 Mart, 2019, Bellevue, Washington – PACCAR, çok titiz bir şekilde belirlenen “10 PPM” PACCAR kalite standardını karşılayan veya bu standardların çok üstünde performans gösteren tedarikçilerini her yıl takdir ediyor. Bu, PACCAR’a gönderilen her bir milyon parçada 10 adet arızalı parçaya karşılık gelmektedir. Ödüllendirilmiş tedarikçiler ayrıca dağıtım performansı, müşteri desteği ve ticari etki anlamında da önemlikriterleri yerine getirmelidirler. PACCAR bu sene bu yüksek kalite performansına ulaşan toplamda 26 ülkenin yer aldığı 4 kıtadan 337 tedarikçiyi takdir etti.

 

PACCAR global kalitegenelmüdüryardımcısı Debra Poppas: “PACCAR’ın 2018 yılındakamyonlarımıziçinrekorbirtalebivardı. 10 PPM tedarikçimizbüyüyenpazardaPACCAR’aolağanüstükalitesağlayarakPACCAR’ınmüşterilerinesektördekienkalitelikamyonlarıteslimetmesineolanakvermiştir.” dedi. “Müşterilerimizinyüksekbeklentileriniaşarkenbizimleberaberçalışantedarikçilerimiziözverilerindendolayıtakdirediyoruz.”

 

PACCAR kıdemli genel müdür yardımcısıDarrinSiver, “2018 yılı 10 PPM ödül kazananlarını başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi. “Mühendislik, üretim ve satış sonrası süreçlerimize olağanüstü destek sağlayanbu tedarikçiler PACCAR için önemli ortaklardır.”

 

PACCAR’ın 2018 yılı 10 PPM ödülü kazananlar listesine www.paccar.comadresindenulaşabilirsiniz.

 

Kenworth,Peterbilt ve DAF markalarını bünyesinde bulunduran PACCAR; yüksek kaliteli hafif, orta ve ağır iş kamyonları tasarımında, üretiminde ve müşteri desteğinde globalbir teknoloji lideridir. PACCAR ayrıca gelişmiş dizel motorlar tasarlayıp üretimini yapmaktadır. Finansal hizmetler ve bilgi teknolojisi sağlamakta ve ana işiyle ilgili olarak kamyon yedek parça dağıtımı sağlamaktadır. PACCAR hisseleri, Nasdaq Global Select Market’te, PCAR sembolü ile listelenmiştir. Ana sayfası www.paccar.com’dur.

 

 

 

 

 

DAF Trucks Turkey:—Amerikan PACCAR Inc. iştiraki olan DAF Trucks N.V.’nin Türkiye satış birimi Ataşehir / İstanbul’da bulunmaktadır. Gelişmiş tasarımı, düşük işletme maliyetleri ve üst düzey sürücü konforu ile tanınan ödüllü araç çeşitlerini sunmaktadır. DAF aynı zamanda lider bir servis sağlayıcısı ve PACCAR Parts ile de birinci sınıf yedek parça teslimat hizmeti sunmaktadır. DAF’ın kullanıcılarına olan taahhüdü, yüksek standartlarda danışmanlık, hizmet ve uzmanlık sunan özel, iyi eğitimli bayi ağıyla desteklenmektedir. Bölgenizdeki DAF Trucks Turkey, Bayilik, Satış ve Servis ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz: Gregor van der Mark, Genel Müdür, veya +90 216 227 53 33

Satışiçin: DAF.TUR.Sales@DAFTRUCKS.com

Pazarlamave basın için: DAF.TUR.Marketing@DAFTRUCKS.com