DAF TRUCKS TURKEY network ağını yeniden şekillendiriyor.

Bu haber 08 Nisan 2019 - 22:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF TRUCKS TURKEY, 2019 yılına, Türk ağır ticari vasıta ticaretine güvenerek başlangıç yapmıştır.Ekonomideki kargaşa birçok şirketin Türkiye’den çekilmesi anlamında önemli bir dönüm noktası olurken bu durum DAF için geçerli olmamıştır.

DAF Trucks Turkey, üstün hizmet sağlamak ve mevcut müşterileri ile potansiyel müşterilerine uygun fiyatlardan yedek parça sağlayabilmek için bu yıl network ağını yeniden şekillendirecektir.

DAF Trucks Turkey, ağını genişletecek ve DAF / TRP adı altında yeni çoklu DAF Servislerinitanıtacaktır. DAF müşterileri (ve diğer markalar), tek durak noktası olacak bu servislerde kamyon ve çekicilerinin bakım ve onarımı için uğrayabilecektir. TRP markası DAF orijinal yedek parçaları ile birlikte diğer marka yedek parça satışlarınında etkili fiyatlandırmalar ve garanti ile yapılacağını temin edecektir. Müşteri bu servislerdensadece yedek parçalarını temin edebilir ya da servistealmış olduğu yedek parçasını aracına monte ettirebilir. Buservislerdemüşterilere esneklik ve rahatlık sağlamak esas alınmaktadır.

İstanbul bölgesi, Avrupa yakasında açılacak iki ek DAF / TRP servisnoktasıve Anadolu yakasında kurulup tam hizmet sağlayacak DAF Servisiile büyük bir değişim geçirecektir.

Türkiye’de diğer bölgeler deDAF’ın tüm ülke çapında müşterilerine hizmet vermeye hazır olduğunu görebilecektir.

Dönüşüm tamamlandığında piyasayı yakın bir zamanda bilgilendirip müşterileri mükemmel hizmet alabilecekleri yeni noktalarımıza davet edeceğiz.