DAF Trucks Turkey yıllık bayi toplantısını 12 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirdi.

Bu haber 17 Şubat 2020 - 21:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF Trucks Turkey yıllık bayi toplantısını 12 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirdi.

2020 başlangıcında mevcut tüm bayi ağı takdim edildi. DAF Trucks Turkey 2019 da Türkiye’deki müşterilerine daha donanımlı ve daha odaklı servis hizmeti sunabilmek için bayi ağını değiştirdi. Toplamda 5 tam ve 15 TRP/DAF bayii DAF’ın özel Davi ekipman ve eğitim desteği ile 2020’ye hazır durumda.

Genel merkezden Avrupa Satış Direktörü Bart Bosmans toplantıya katıldı. Bart Bosmans bayileri DAF’ın Avrupadaki yüksek başarıları hakkında bilgilendirdi ve DAF’ın Türkiye’deki devamlılığı ile ilgili güvence verdi.

Bay Arno Janssens bayilere dünya genelindeki güçlü TRP konseptini açıklamak için toplantıya katıldı. TRP bayileri doğru ekipman ve uygun yedek parçalarla tüm markaların kamyon ve treyler bakım ve onarımını yapabilir. Aynı zamanda TRP+ bayilerinin garanti ve saha eylemlerini yapabilmek için DAF sistemine girişleri vardır.

DAF, Avrupa’da olduğu gibi Türk müşterilerine de aynı kalite, aynı bilgi, aynı yedek parça ve aynı yüksek kaliteli araçlarla hizmet vermeye hazır!
Ulaşım sektöründe para kazanmanın zamanı geldi.

DAF Trucks Turkey: — Amerikan PACCAR Inc. iştiraki olan DAF Trucks N.V.’nin Türkiye satış birimi Ataşehir / İstanbul’da bulunmaktadır. Gelişmiş tasarımı, düşük işletme maliyetleri ve üst düzey sürücü konforu ile tanınan ödüllü araç çeşitlerini sunmaktadır. DAF aynı zamanda lider bir servis sağlayıcısı ve PACCAR Parts ile de birinci sınıf yedek parça teslimat hizmeti sunmaktadır. DAF’ın kullanıcılarına olan taahhüdü, yüksek standartlarda danışmanlık, hizmet ve uzmanlık sunan özel, iyi eğitimli bayi ağıyla desteklenmektedir. Bölgenizdeki DAF Trucks Turkey, Bayilik, Satış ve Servis ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen iletişime geçiniz: Gregor van der Mark, Genel Müdür, veya +90 216 227 53 33