FRİGO NEVNAK, RENAULT TRUCKS İLE YAKIT TASARRUFUNU ARTIRIYOR

Bu haber 06 Mart 2020 - 9:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Filosunun yüzde 80’i Renault Trucks çekicilerden oluşan Frigo Nevnak, yeni alımlarıyla tek markalı filoya sahip olma yolunda ilerliyor.

Frigo Nevnak, büyüme stratejileri yönünde filosunu da Renault Trucks çekiciler ile güçlendiriyor. Nevnak’ın yeni teslim aldığı 5 adet Renault Trucks T 480 ile filosundaki Renault Trucks araç sayısı 55 çekiciye yükseliyor.

Yeni çekicilerin Koçaslanlar Hadımköy tesisinde gerçekleştirilen teslimat törenine Frigo Nevnak Kurucu Başkanı Hacı Kahraman Gözkaya, Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Gözkaya, Genel Müdürü Kahraman Gözkaya, Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Çiray katılırken Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Bölge Satış Müdürü Arda Girgin, Koçaslanlar Hadımköy Şube Müdürü Ahmet Sezer bulundular.

Nevnak, başta İspanya, Portekiz, Fransa, Almanya, İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerine taşımacılık faaliyetlerini sürdürüyor. Otomotiv yedek parça, tekstil, kuru gıda ve frigo taşımacılık ağırlıklı olmak üzere farklı yükleri taşıdıklarını belirten Frigo Nevnak Kurucu Başkanı Hacı Kahraman Gözkaya, “2003 yılından bu yana Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Sürücülerimiz, araçlarımızdan oldukça memnun. Hem sürücülerimizin konforu hem de operasyonel olarak sağladığımız yüksek yakıt tasarrufu ve düşük bakım-onarım giderlerinden dolayı Renault Trucks’ı tercih ediyoruz. Frigo Nevnak olarak her yıl büyüyerek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu doğrultuda filomuzu Renault Trucks çekiciler ile tek markalı araç filosuna dönüştürmeyi hedefliyoruz” şeklinde belirtti.

Teslimat töreninde açıklama yapan Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu; “Frigo Nevnak ile uzun yıllara dayanan bir çözüm ortaklığımız var. Araçlarımızın yakıt tasarrufundan ve satış sonrası hizmetlerimizden memnuniyetlerini biliyoruz. Renault Trucks olarak her zaman yanlarında bulunarak operasyonlarını kolaylaştırmak ve verimliliklerini arttırmak için tüm desteğimizi vermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Renault Trucks Hakkında
Yüzyılı aşkın Fransız kamyon bilgi ve deneyim birikiminin mirası üzerine yapılanmış Renault Trucks, taşımacılık profesyonellerine yerel ve bölgesel dağıtım, inşaat ve uzun yol faaliyetlerine uyarlanmış geniş bir araç (2,8 tondan 120 tona kadar) ve hizmet yelpazesi sunuyor. Renault Trucks araçları, daha üstün verimlilik ve işletme maliyetlerinin kontrol altında tutulmasını sağlayan düşük yakıt tüketimi ile sağlam ve güvenilirdir. Renault Trucks, kamyon ve çekicilerini 1,500’ün üzerinde servis noktasından oluşan bir bayi ağı aracılığıyla dağıtmakta ve hizmet vermektedir. Renault Trucks araçlarının tasarımı ve montajı, ayrıca parçaların büyük kısmının üretimi Fransa’da sürdürülmektedir.

Renault Trucks dünyanın önde gelen kamyon, otobüs, iş makineleri, deniz ve sanayi motorları üreticilerinden biri olan Volvo Group bünyesinde yer almaktadır. Grup, ayrıca toplam finansman ve hizmet çözümleri sunmaktadır. Yaklaşık 95.000 çalışana sahip Volvo Group’un üretim tesisleri 18 ülkeye yayılmıştır ve ürünlerini 190’ın üzerinde pazarda sunmaktadır. 2017 yılında Volvo Group satışları, 35 Milyar Euro’ya ulaşmıştır (335 milyar İsveç Kronu). Volvo Group, genel merkezi İsveç’in Göteborg şehrinde bulunan halka açık bir şirkettir. Volvo hisseleri, Nasdaq Stockholm borsasında listelenmektedir.