RENAULT TRUCKS’DAN YAZ KAMPANYASI

Bu haber 01 Temmuz 2020 - 17:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.


Renault Trucks, 01 Temmuz – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında tüm araç modellerinde geçerli kampanyası ile kesintisiz taşımacılık operasyonlarını güvenceye alıyor.

Renault Trucks’ın düzenlediği kampanya kapsamında “İşçilik ve yağ hariç” 1.000 TL ve üzerindeki her servis harcamasında, 250 TL’lik 41 nokta kontrolü hediye ediliyor. Ayrıca kampanyanın sürprizi, havlu hediyesi oluyor.

Araçların sorunsuz şekilde operasyonlarına devam edebilmesi için mevsim geçişlerindeki rutin kontrollerin önemine dikkat çeken Renault Trucks Türkiye Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat; “Ticari araç kullanıcıları, pandemi nedeniyle zor bir yıl geçirdi. Dolayısıyla tüm operatörler, haklı olarak maliyetleri kısmanın yollarını arıyor. Ancak araç bakım ve kontrollerinin aksaması, sonrasında daha yüksek maliyetli kayıplara yol açabiliyor. Bu nedenle tüm kullanıcılarımızın, araç kontrollerini ve işlemlerini aksatmadan daha güvenli ve verimli sürüşlerini sağlamak için bu kampanyayı düzenliyoruz” şeklinde açıkladı.

Özgür Fırat, 41 Nokta kontrol ile birlikte, kabin içerisinde, araç çevresinde, kabin kaldırılarak ve yürüyen aksamda önleyici tüm kontrollerin gerçekleştirildiğini belirtti; “Böylece, servislerimize giriş yapan araçlarda, müşteri şikayeti bulunmaksızın arıza, aşınma ve eksiklikleri tespit ederek, yüksek hizmet kalitesi ile birlikte müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Fırat, aslında her mevsim geçişinde ve değişen iklim şartlarında araç bakım ve kontrolleri için bu tarz kampanyalar yaptıklarına değinirken; “Bu sene koronavirüs salgını nedeniyle kontrollerin yapılması bir kat daha önem kazanıyor. Araçlarda klimaların sorunsuz çalışması ve soğutma sisteminin elden geçirilmesi büyük önem taşıyor” diye belirtti.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi, tüm Renault Trucks Yetkili Bayileri’nden edinebilirsiniz.

Renault Trucks hakkında

Yüzyılı aşkın bilgi ve deneyim birikimi ile Renault Trucks , dağıtım, inşaat ve uzun yol taşımacılık alanında faaliyet gösteren taşımacılık profesyonellerine geniş bir araç ürün gamı (2,8 ila 120 t) ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Sağlam, güvenilir ve düşük yakıt tüketimine sahip Renault Trucks kamyon ve çekiciler, daha yüksek verimlilik ve daha düşük işletme maliyetleri sağlamaktadır. Renault Trucks, araçlarının dağıtım ve bakımını dünya çapındaki 1.400’ün üzerindeki servis noktası üzerinden gerçekleştirmektedir. Renault Trucks araçlarının tasarımı ve montajı, ayrıca parçaların büyük kısmının üretimi Fransa’da sürdürülmektedir.

Renault Trucks dünyanın önde gelen kamyon, otobüs, iş makineleri, endüstriyel ve deniz motorları üreticilerinden biri olan Volvo Group bünyesinde yer almaktadır. Grup, ayrıca toplam finansman ve hizmet çözümleri sunmaktadır. Yaklaşık 104.000 çalışana sahip Volvo Group’un üretim tesisleri 18 ülkeye yayılmıştır ve ürünlerini 190’ın üzerinde pazarda sunmaktadır. 2019 yılında Volvo Group satışları, 40.5 Milyar Euro’ya ulaşmıştır (432 milyar İsveç Kronu). Volvo Group, genel merkezi İsveç’in Göteborg şehrinde bulunan halka açık bir şirkettir. Volvo hisseleri, Nasdaq Stockholm borsasında listelenmektedir.