PACCAR, “Kadınların Ulaşım Sektöründe Çalışabilecekleri En İyi Şirket” Olarak Kabul Edildi

Bu haber 10 Ekim 2020 - 16:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

PACCAR, “Kadınların Ulaşım Sektöründe Çalışabilecekleri En İyi Şirket” Olarak Kabul Edildi

6 Ekim 2020, Bellevue, Washington – PACCAR Inc ve çeşitli bölümleri – Peterbilt, Kenworth, PACCAR Parts ve Dynacraft – Kamyon Taşımacılığı Derneği tarafından 2020 “Taşımada Kadınlar İçin En İyi Şirket” olarak onurlandırıldı ( WIT). Women in Trucking, kamyon taşımacılığı sektöründe istihdamı teşvik eden ve kadınların başarılarını destekleyen, kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

WIT, cinsiyet çeşitliliğini, esnek saatleri, rekabetçi ücret ve yan hakları, eğitimi, mesleki gelişimi ve kariyer geliştirme fırsatlarını destekleyen bir kültüre sahip şirketler için adaylar talep etti. Çalışanlar ve iş ortakları ödülleri belirlemek için oy kullandı.

PACCAR, çeşitli bir işgücü işe alır ve geliştirir ve kadın profesyonellerinin kariyerlerini PACCAR Kadın Derneği, Çeşitlilik Konseyleri ve kadınları liderlik fırsatlarına hazırlamak için tasarlanmış eğitimler gibi kaynaklarla destekler.

İcra kurulu başkanı Preston Feight, “PACCAR, dünyadaki en yetenekli insanları işe almaya ve teşvik etmeye kararlıdır ve en iyi insanların küresel toplulukta mevcut olan çeşitliliği temsil ettiğini biliyoruz” dedi.

PACCAR, Kenworth, Peterbilt ve DAF isim plakaları altında yüksek kaliteli hafif, orta ve ağır hizmet kamyonlarının tasarımı, üretimi ve müşteri desteğinde küresel bir teknoloji lideridir. PACCAR ayrıca gelişmiş güç aktarma organları tasarlar ve üretir, finansal hizmetler ve bilgi teknolojisi sağlar ve ana işiyle ilgili kamyon parçalarının dağıtımını yapar.