Volvo Trucks Mavi Kontrat ile maliyetleriniz kontrol altında

Bu haber 10 Ekim 2020 - 16:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Volvo Trucks Mavi Kontrat ile

maliyetleriniz kontrol altında

Volvo Trucks, birçok avantaj sunduğu Mavi Kontrat servis sözleşmesiyle, müşterilerinin maliyetlerini doğru yönetmelerine olanak sağlayarak işlerine değer katmaya devam ediyor.

Hizmet şirketi vizyonuyla faaliyetlerine devam eden Volvo Trucks, müşterilerine sunduğu avantajlı Mavi Kontrat servis sözleşmesi ile kamyonların kullanım ömrünü uzatıyor. Mavi Kontrat’a geçen müşteriler, operasyonlarını daha avantajlı yöneterek kazançlarını artırıyorlar.

Mavi Kontrat kapsamında; kamyon bakımları, sadece orijinal Volvo yedek parçaları kullanılarak uzman teknisyen kadrosu tarafından yapılıyor. Müşterilerinin iş kesintisini en aza indirmek için tüm işlemler araçlarına uygun koruyucu bakım-onarım ve servis planı dahilinde yapılıyor. Düzenli servis bakımı yapılan kamyonlar daha uzun süre yola devam ederek, maksimum verimlilikle çalıştığı için, yüksek işletim süresi elde ediliyor ve toplam sahip olma maliyeti de bu oranda düşüyor. Ayrıca düzenli yapılan bu bakımlar sayesinde Mavi Kontrat’lı kamyonların ikinci el değeri de artırıyor.

Mavi Kontrat’la ilgili detaylı bilgi almak için 444 85 86 no’lu Yol Yardım ve İletişim Hattı ile görüşülebilir.