Leyland Trucks 100.000’inci DAF CF/XF kamyonu üretti

Bu haber 20 Ekim 2020 - 20:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Leyland Trucks 100.000’inci DAF CF/XF kamyonu üretti
Leyland Trucks, 100.000’inci DAF CF/XF kamyonunun üretimini tamamladı: bir CF 530 “FAT” 6×4 çeki demiri şasisi. DAF Trucks Australia tarafından sipariş edilen dört araçlık bir grubun parçası olan kamyon, kısa süre içinde ihraç edilecek ve ülkenin yakıt tankeri piyasası için teknik özellik olacaktır.
Son teknolojiye sahip Leyland üretim tesisi, seksenlerin sonundan beri DAF markalı ticari araçlar üretmektedir. Günümüzde Leyland Trucks, tüm yapılandırmalardaki pazar lideri DAF LF, CF ve XF şasi serisinin tamamını üretiyor. Montaj hattından çıkan CF ve XF kamyonlarının çoğu, Birleşik Krallık ve Avustralya gibi Sağdan Direksiyonlu Pazarlar için üretilir. Tesis, son üç yıl içinde ihracatı neredeyse %50 artırdığı için geçtiğimiz günlerde gıpta edilen 2020 Girişim Alanında Kraliçe Ödülü’ne ödülüne layık görüldü.
Önemli bir simge
Leyland Trucks Genel Müdürü Brennan Gourdie, “Leyland Montaj Tesisinde üretilen 100.000’inci CF ve XF kamyon, Leyland Trucks için çok önemli bir dönüm noktasıdır,” dedi. “Birleşik Krallık’taki ve Leyland’daki kamyon üretimi gurur verici bir mirastır ve bugün mevcut DAF kamyon serilerinin üretimiyle doruk noktasına ulaşıyor. 100.000 CF ve XF şasi, Leyland’da ve dünya çapında DAF organizasyonundaki herkesin olağanüstü bağlılığını temsil eden önemli bir simgedir.”

Fotoğraf başlığı
Leyland Trucks’ın 100.000’inci DAF CF/XF kamyonu, CF 530 “FAT” 6×4 çeki demiri şasisi özelliğine sahiptir.

DAF Trucks N.V. dünyanın en büyük ağır hizmet kamyonu üreticilerinden biri olan Amerikan PACCAR Inc. şirketinin alt kuruluşudur ve lider hafif, orta ve ağır hizmet tipi kamyon üreticisidir. DAF her taşıma uygulamasına yönelik doğru aracı sunmak için kapsamlı bir çekici ünitesi ve mesleki kamyon serisine sahiptir. Ayrıca DAF lider bir hizmet sağlayıcısıdır: MultiSupport onarım ve bakım sözleşmeleri, PACCAR Financial’ın sunduğu finansal hizmetler ve PACCAR Parts’ın sunduğu birinci sınıf parça teslim hizmeti bunlara dahildir. Bunun yanı sıra DAF, dünya çapında otobüs ve şehirler arası otobüsler için dingil ve motor gibi bileşenleri geliştirir ve üretir. DAF Trucks N.V. Hollanda Eindhoven’da, Belçika Westerlo’da, Birleşik Krallık Leyland’da ve Brezilya Ponta Grossa’da üretim tesislerine sahiptir ve Avrupa’da ve daha ötesinde 1100 bayisi ve servis noktası bulunmaktadır.