Filosunu modernleştiren Ünal Nakliyat, 5 adet yeni MAN çekici teslim aldı

Bu haber 28 Ekim 2020 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Filosunu modernleştiren Ünal Nakliyat,
5 adet yeni MAN çekici teslim aldı

MAN çekicileri; üstün nitelikleri ve sundukları avantajlarla ulusal ve uluslararası taşımacılık firmalar için güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Kayseri’de uzun yıllardır ulusal ve uluslararası alanda nakliye, lojistik ve depolama hizmeti veren Ünal Nakliyat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi Tic. Ltd. Şti., filosunu 5 adet MAN TGX 18.470 RTD çekici ile güçlendirdi.

İleri teknoloji, performans, dayanıklılık, yakıt tasarrufu ve düşük işletme giderleri ile karayolu taşımacılığında fark yaratan MAN çekicileri, lojistik firmalarının gözdesi olmaya devam ediyor. Filosunu MAN çekicileri ile güçlendirme kararı veren son firma ise, lojistik sektörünün uluslararası firmalarından Ünal Nakliyat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi Tic. Ltd. Şti. oldu.

Kayseri merkezli faaliyet gösteren ve lojistik sektörünün yanı sıra nakliye ve depolama alanlarında da hizmet veren Ünal Nakliyat Taahhüt Orman Ürünleri Sanayi Tic. Ltd. Şti., modernleştirdiği filosunu MAN çekicileri ile güçlendirdi. Firma düzenlenen törenle, 5 adet MAN TGX 18.470 RTD çekiciyi filosuna kattı.

“Filomuzu modernleştirme çalışmamız devam edecek”

Ankara, Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Ünal Nakliyat’ın sahibi Ferhat Ünal ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Şube Kamyon Satış Müdürü Doğucan Suyani katıldı. Törende sembolik MAN anahtarını alan Ferhat Ünal, firma olarak hem ulusal hem de uluslararası alanda lojistik, nakliye ve depolama hizmeti verdiklerini belirterek, “Artan ihtiyaçlarımız doğrultusunda bir yandan kapasitemizi artırırken, diğer yandan da filomuzu yeniliyoruz. Bu kapsamda araç filomuza 5 adet MAN çekici daha kattık. Şirketimizdeki MAN çekicilerin sayısı 8 oldu. Başladığımız filo modernleştirme çalışmalarımız yıl sonuna kadar devam edecek” dedi.

“MAN hem araç hem de hizmet kalitesiyle fark yaratıyor”

MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesiyle taşımacılık sektöründe fark yarattığını vurgulayan Doğucan Suyani ise, şunları söyledi; “MAN olarak; ileri Alman teknolojisine sahip araçlarımız ile dayanıklılık, performans, güvenlik ve düşük yakıt tüketiminin yanı sıra yaygın satış sonrası hizmetler ağı ve finansal çözümlerle her açıdan müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Onları, sadece müşteri olarak değil aynı zamanda ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak görüyoruz. Verdiğimiz tüm hizmetlerde de bu anlayışla hareket ediyoruz. Ünal Nakliyat ile de hem dostluğumuzun hem de iş birliğimizin uzun soluklu olacağına inanıyorum.”