TOTAL’den kullanım ömrü boyunca yüksek koruma sağlayan* antifriz: Glacelf ECO BS

Bu haber 28 Şubat 2019 - 18:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

TOTAL’den kullanım ömrü boyunca yüksek koruma sağlayan* antifriz: Glacelf ECO BS

Madeni yağ üreticisi TOTAL’in organik katkılı antifrizi “Glacelf ECO BS”, aracınızın motoruna donmaya ve aşınmaya karşı maksimum koruma sağlarken, organik katkılarıyla da kalıntı oluşumunun önüne geçiyor.

Araç arızalarının ana nedenlerinden birisi soğutma sisteminin yetersiz çalışmasıdır. Antifriz, aracınızda bulunan soğutma sistemi parçalarını korumaya yardımcı olur. Antifrizin, sistemi donmaya karşı koruması standart ve temel bir gerekliliktir; ancak bu sıvılar sistemi aşırı ısınma, korozyon ve mekanik aşınmaya karşı da korumalıdır. Aracınız için kaliteli antifriz kullanarak oluşabilecek birçok arızanın önüne geçebilirsiniz.

TOTAL GLACELF ECO BS Organik Katkılı Antifriz

TOTAL’in madeni yağ teknolojisindeki uzmanlığı sayesinde, TOTAL GLACELF ECO BS, motorunuz için en uygun korumayı sağlıyor. Mekanik aşınma ve korozyon, motorun bozulmasının ana nedenleri arasında bulunuyor. Motor ömrünü uzatmak ve korumak için TOTAL GLACELF ECO BS, özel olarak geliştirilmiş korozyon ve aşınma önleyici katkı maddeleri içeriyor. Organik katkı maddeleri kalıntı oluşumunu önlerken, yüzeyi temiz tutuyor ve ısı transferini optimize ediyor. Bu sayede TOTAL mineral katkılı antifrizlere oranla kullanım ömrü boyunca daha yüksek koruma sağlıyor.

-37°C’de Koruma

Glacelf ECO BS, EURO 6 motora sahip araçlar dışındaki tüm binek, hafif ticari ve ağır dizel araçlar ile iş ve tarım makinelerinde de kullanılabiliyor. Demineralize sui le karıştırılarak kullanılan “Glacelf ECO BS”, motora -37°C’ye kadar koruma sağlıyor.

TOTAL, antifriz ve soğutma sıvılarının yalnızca kış aylarında değil, dört mevsim kullanılmasını tüm sürücülere önemle tavsiye ediyor.

*TOTAL mineral katkılı antifrizlere kıyasla

Total Turkey Pazarlama Hakkında

Total Turkey Pazarlama, tamamı Total grubu iştirakı olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 130 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2017 yılı sonu itibariyle %11,9 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir.

Total Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

Total Marketing & Services Bölümü Hakkında

Total Marketing & Services bölümü ham petrolden elde edilen ürünlerin pazara sunulması ve ilgili süreçte gereken tüm hizmetlerin sağlanmasından sorumlu şirket birimidir. Birimin 31.000 çalışanı 110 ülkede yer almakta ve ürün ve hizmetlerin 150 ülkeye satışını sağlamaktadır. Her gün, Total Marketing & Services 65 ülkede yer alan 16.000’den fazla akaryakıt istasyonunda 8 milyondan fazla müşterisine hizmet vermektedir. Dünyanın dördüncü büyük madeni yağ tedarikçisi ve Afrika’nın en büyük petrol ürünleri dağıtıcısı olan şirket, dünya çapında 50 üretim tesisi ile madeni yağ, asfalt, katkı, özel yakıt ve sıvılar üreterek büyümesini sürdürmektedir.

Total Hakkında

Total global bir entegre enerji üreticisi ve sağlayıcısı, önde gelen bir akaryakıt ve gaz tedarikçisi ve majör bir düşük karbon salınımlı enerji oyuncusudur. Total 98,000 çalışanı ile daha iyi, daha güvenli, daha temiz, daha verimli, daha yenilikçi ve mümkün olan en fazla kişiye ulaşan enerjiyi taahhüt eder. Total, kurumsal sosyal sorumluluğu gereği, dünya çapında 130’dan fazla ülkeye yayılan operasyonlarının istikrarlı bir biçimde ekonomik, sosyal ve çevresel katma değer sağlamasına odaklanır.