Assan Hanil’in kadın istihdamına katkısı üçüncü kez ödüllendirildi

Bu haber 14 Mart 2019 - 8:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Assan Hanil’in kadın istihdamına katkısı üçüncü kez ödüllendirildi

Assan Hanil, kadın istihdamına sağladığı katkılardan ötürü, İzmit Belediyesi ve Kocaeli İŞKUR tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen “41 İşletmeye Plaket” töreninde teşekkür belgesi aldı.

Kibar Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve otomotiv sektörünün önemli ana parça tedarikçilerinden biri olan Assan Hanil, kadın istihdamına sağladığı katkılardan ötürüİzmit Belediyesi ve Kocaeli İŞKUR’un8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği“41 İşletmeye Plaket” töreninde teşekkür belgesi aldı.

TeşekkürbelgesiniAile eve SosyalPolitikalar İl MüdürüBekirYümnü’denalanAssan HanilİnsanKaynaklarıDirektörüMügeDağ,kadınistihdamıkonusundayaptıklarıçalışmalardandolayıbuseneüçüncükez İzmit BelediyesiveKocaeliİŞKURtarafındanödülelayıkgörüldükleriiçinçokmutluolduklarınıdilegetirdi.

 

Dağ, “Assan Hanilolarakkadınlarınişgücüneenazerkeklerkadardahilolmalarıgerektiğini, değerliişlerinancakveancakbuşekildeortayaçıkabileceğineinanıyoruz. Biliyoruzki, kadınlarınişhayatındadahafazla var olması, ekonomiyeolankatkılarınınyanısıradünyadakinaifliğivehoşgörüyü de artıracaktır.Uygunçalışmakoşullarısağlandığıtakdirde, kadınlarınüstesindengelemeyeceğihiçbirişveçalışamayacağıhiçbirsektör yok. Bu sebeple her geçensenekadınçalışansayımızıartırıyor, konuylailgiliçalışmalarımızıbüyükbirkararlılıklasürdürüyoruz”dedi.